LUFTAVFUKTER OG LUFTRENSER MARTHA EEESE

Opp til 56 m2
ART.NR: 6440042
Martha er en multifunksjonell maskin som både fukter og renser luften. Bak den stilrene designen med inspirasjon fra Skandinavia skjuler det seg en maskin med mange funksjoner. Marthas anbefalte arbeidsområde er opptil 56 m2.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

LUFTAVFUKTER OG LUFTRENSER MARTHA EEESE

Martha er en multifunksjonell maskin som både fukter og renser luften. Bak den stilrene designen med inspirasjon fra Skandinavia skjuler det seg en maskin med mange funksjoner. Marthas anbefalte arbeidsområde er opptil 56 m2. Det lar deg bruke luftfukteren både på kontoret, i rom og i stua, på institusjoner og andre steder der luften er tørr.

Datamaskiner, TV-apparater og annen elektronikk kan gjøre luften tørr. Spesielt om vinteren når temperaturen ligger rundt frysepunktet. Tørr luft gir dårlig inneklima, noe som kan føre til tørre slimhinner. Derfor er det lurt å investere i en luftfukter som Martha, som øker luftfuktigheten i rommet og samtidig effektivt kan rense luften ved hjelp av HEPA-filteret. Martha luftrenser har et effektivt 3-i-1-filter av HEPA-kvalitet som fanger opp selv de minste partiklene i luften.

Bakteriefritt vann
For å sikre at vannet i enheten alltid er friskt og hygienisk har Martha verdens første oppvarmingsteknologi som er utviklet for å holde vannet fritt for bakterier.

Maskinen som kan brukes hele året
I tillegg til å være en uunnværlig luftfukter om vinteren når luften er tørr, kan maskinen med fordel brukes som luftrenser om sommeren når pollen i luften ofte er et problem. Luftrenseren kan også brukes i rom der matos, husdyr eller støvpartikler påvirker inneklimaet. For å oppnå optimal luftkvalitet bør luftfuktigheten stilles inn på mellom 40 og 60 %.
Luftfukteren har høy ytelse, tre effektnivåer for optimal effekt, og den leveres med et effektivt 3-i-1 HEPA-filter, som består av et grovfilter, et aktivt kullfilter og et HEPA-filter. Det gir de beste forutsetningene for å rense luften for forurensende partikler, samtidig som luften fuktes.

Multiprodukt med mange funksjoner
Luftfukteren Martha har en stor avtagbar vannbeholder på 4,6 liter. I tillegg har den en tidsurfunksjon som lar deg stille inn rensesyklusen til mellom én og tolv timer. Det vil si at maskinen kan rense luften når du ikke er hjemme. Luftfukteren slår seg nemlig av selv når vannbeholderen er tom. Den brukervennlige og bakgrunnsbelyste LCD-skjermen gjør det enkelt å bruke luftfukteren.

Marthas spesielle talenter
- 2-i-1 luftfukter og luftrenser
- Åtte nivåer for justerbar fuktighetsinnstilling
- Tre nivåer for fuktleveringsinnstillinger
- 3-i-1 – grovfilter, HEPA-filter og kullfilter
- HEPA-filter medfølger
- 1–12-timers tidsur
- LCD-display med funksjonstast
- Verdens første oppvarmingsteknologi for reduksjon av bakterier i vann.

Vis mer
Leverandørens artikkelnummer 2514
Varemerke eeese