Laminatgulv Mesa XL 8 mm

8x280x1282 mm, 2,518 m2/pk, AC5/33, vannbestandig, Sensa Skyline Large
ART.NR: 651960
Sensa Skyline XL er en gulvkolleksjon av ekstra brede planker, dvs. 280 mm, sammenlignet med Sensa Skyline.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Laminatgulv Mesa XL 8 mm

Laminatgulvet Sensa Skyline XL er en del av Sensa Skyline XL-gulvserien, produsert av den tyske gulvprodusenten Classen. Sensa Skyline XL er en gulvkolleksjon av ekstra brede planker, dvs. 280 mm, sammenlignet med Sensa Skyline. På samme måte som Sensa Skyline, leveres gulvene i klassiske dekordesign som bidrar både til romslige og diskrete rominntrykk. Gulvene i Sensa Skyline XL-serien har skrå kanter for å fremheve plankene og deres struktur. I tillegg til at de er slitesterke, er gulvene også vannbestandige, forutsatt at de legges på riktig måte og i tråd med monteringsanvisningene. Vannbestandigheten er mulig på grunn av fugene med det moderne klikksystemet Megaloc 2.0.

Slitestyrke
Gulvet har AC-klasse 5. Det gjør at det er svært slitesterkt og passer for hjemmets mest brukte rom og i offentlige lokaler med middels trafikk, for eksempel butikker og restauranter.

Garanti
Gulvet har livstidsgaranti forutsatt at det legges på riktig måte og i tråd med monteringsanvisningene. Garantiperioden gjelder for legging i alle miljøer. Det kan legges vannbåren varme under gulvet (ikke elektrisk), forutsatt at det er lagt et riktig gulvunderlag.
Vis mer
Varemerke Sensa