Plantekasse Odla Jabo

800 x 400 x 400 x 2,5 mm
ART.NR: 6929912
En plantekasse i cortenstål som er enkel å montere og som ikke krever verktøy.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Plantekasse Odla Jabo

En plantekasse i cortenstål som er enkel å montere og som ikke krever verktøy.

Målene på kassen er 800x400x400x2,5 mm.

Fleksibelt design

For eksempel kan du velge om du vil fylle hele boksen med jord, inkludert eller unntatt avdeleren/bunnplaten med dreneringshull.

Hvis du heller vil fylle den halvveis, bruker du samme avdeler/bunnplate for å dele kassen på midten.

Den tredje utførelsen får du når avdeleren/bunnplaten er montert på høyeste posisjon der du i stedet kan dekorere med fine potteplanter.

Det siste trinnet er hvis du vil ha en sitteplass i nærheten av en blomstrende oase, da velger du sitteplaten som enkelt plasseres på kassen.

Viktig å vite

Når cortenstålet utsettes for vann, kan det misfarge andre følsomme materialer, som betong og puss. Dette gjelder mens det danner det rustbrune oksidlaget, noe som kan ta opptil 2 år. Også etter denne tiden kan det oppstå noe misfarging, og det er derfor viktig at du regelmessig skyller av følsomme overflater hvis du ser misfarget vann.

Det er best å plassere kassen på et drenerende underlag for å unngå misfarging fra vann som strømmer ut av dreneringshullene i bunnen av plantekassen.

Veisalt skal ikke komme i kontakt med cortenstålet. Det kan øke/akselerere korrosjonsprosessen og dermed føre til en altfor ujevn overflate og at cortenstålet begynner å flasse.
Vis mer
Varemerke Jabo
Leverandørens artikkelnummer 44606