Håndklestenger

Med en håndklestang på baderommet kan du matche resten av baderomsinnredningen i den stilen du velger. En kombinert hylle og håndklestang gir også plass til rene håndklær hvis du har begrenset med oppbevaringsplass. På små baderom kan det være vanskelig å få plass til en håndklestang, men med en håndklering eller to får du plass til å tørke håndklærne.

Svart, messing eller krom – hvilken håndklestang velger du?

Hos oss i Byggmax kan du velge fra et stort utvalg. Her finner du håndklestenger i mange forskjellige stiler, lengder og materialer. En svart eller forkrommet håndklestang skaper et moderne uttrykk. Hvis du foretrekker det klassiske og mer landlige, passer det kanskje bedre med en håndklestang av messing på baderommet. Håndklestangen monterer du ved badekaret eller dusjen og i en høyde som passer for deg, men et godt tips kan være 1500–1600 mm fra gulvet. Hvis du har små barn, kan det være lurt å tenke på at de ikke bør kunne nå håndklærne som henger til tørk.

Kjøp håndklestang hos Byggmax

Utforsk utvalget av forskjellige håndklestenger som du enkelt kan kjøpe hos Byggmax. Stikk innom nærmeste Byggmax-butikk eller ta en titt på nett for å se hvilke håndklestenger vi tilbyr.

Filter

5 Resultater

Sorter etter
Beslagsboden
329  kr
Habo
379 05  kr
Habo
625 05  kr
Habo
535 59  kr
Habo
625 05  kr