Badsturom

Badsturom fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Hva er vel bedre når kulda kommer snikende enn en badstu i ditt eget hjem? Det er heller ikke så komplisert og dyrt som man skulle tro.

Plass er ingen problem

Er du bekymret for at du har for liten plass hjemme? Du trenger ikke konstruere et tilbygg på huset for å få til et badsturom. Dette rommet tar bare opp litt mer enn en kvadratmeter, og kan plasseres hvor enn det måtte passe best. Alle delene inngår i pakken, og alt du trenger selv er verktøy for å montere rommet. Benken har plass til to personer av gangen, og med to meter under taket får du ingen problemer med å stå oppreist. Så fort den raske og enkle monteringen er gjort og en elektriker har koblet inn aggregatet og belysningen er badstuen din klar for bruk.

En investering for fremtiden

Når du har fått opp ditt nye badsturom er du sikret hygge og glede i mange vintre fremover. Veggene er i solid og stilig osp, med benker av or. Delene kommer fra Estland, hvor man har en lang tradisjon med bygging i treverk. Husk på å rengjøre badstuen regelmessig, bruk grønnsåpe for å skåne treverket. Å olje inn overflatende iblant er også en lur måte å få rommet til å holde seg på. Og når det kommer til å varme opp resten av huset slår det aldri feil med litt peiskos. I så fall er pellets et mer miljøvennlig og mer energirikt alternativ til ved.

Skap ekstra velvære med badsturom fra Byggmax

Du trenger ikke være snekker for å montere ditt eget badsturom. Bare skru seksjonene fast i hverandre, og du er klar,

Vis mer
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.