Bærbar kullgrill Flatdog sammenleggbar ProQ

ART.NR: 687234263
Grill enklere enn noensinne med den sammenleggbare Flatdog-grillen! Denne bærbare grillen har et kompakt og sammenleggbart design som gjør den ideell for utflukter.. Campinggrill med stor grillflate. Flatdog er campinggrillen du ikke vil gå glipp av! Denne unike, bærbare kullgrillen er utstyrt med en ekstra stor grillflate og har plass til opptil 12 personer! Campinggrillen og grillristen er laget av rustfritt stål av høy kvalitet som motstår rust og slitasje i mange år fremover.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Bærbar kullgrill Flatdog sammenleggbar ProQ

Grill enklere enn noensinne med den sammenleggbare Flatdog-grillen! Denne bærbare grillen har et kompakt og sammenleggbart design som gjør den ideell for utflukter.

Campinggrill med stor grillflate
Flatdog er campinggrillen du ikke vil gå glipp av! Denne unike, bærbare kullgrillen er utstyrt med en ekstra stor grillflate og har plass til opptil 12 personer! Campinggrillen og grillristen er laget av rustfritt stål av høy kvalitet som motstår rust og slitasje i mange år fremover.

Plassbesparende og sammenleggbar grill
Denne kompakte campinggrillen har et unikt sammenleggbart design som gjør den perfekt for utflukter. Alt du trenger å gjøre, er å snu grillen med høyre side opp, så folder den seg automatisk ut og er klar til å grilles i løpet av sekunder. Når du skal pakke den sammen igjen, er det bare å snu den opp ned, så blir den flat som en bærbar PC. Takket være den lette og kompakte designen tar Flatdog minimalt med plass. Du kan derfor enkelt ta med deg denne bærbare grillen på campingplassen, pikniken, fjellturen eller stranden. Det har aldri vært enklere å grille på farten!

Bedre alternativ til engangsgrillen
Flatdog er også en utmerket erstatning for engangsgrillen. I likhet med engangsgrillen er den liten og lett å ta med seg, men fordi den kan brukes om og om igjen, er den et mye mer miljøvennlig alternativ.

Spesifikasjoner
 • Bærbar kullgrill
 • Grillareal: 30 x 38 cm
 • Kapasitet: 12 porsjoner
 • Sammenleggbar og kompakt - blir flat som en bærbar PC (2,5 cm)
 • Lett og plassbesparende = Ideell for reiser.
 • Et miljøbevisst alternativ til engangsgriller
 • Materiale: Rustfritt stål av høy kvalitet
 • B x D x H (utfoldet): 42,2 x 32,2 x 18 cm
 • B x D x H (sammenfoldet): 42,2 x 32,2 x 2,5 cm.
 • Produktvekt: 4,65 kgValgbare elementer


  Vis mer
  Varemerke ProQ