Dekorstein Hjørne Palermo

Lettbetong, en pakke bygger 1,13 meter hjørne, monteres med fix
ART.NR: 6753133
Dekorstein Palermo White fra Stegu av lettbetong gir deg raskt en elegant, innendørs «steinvegg». Hjørneplatene skaper flotte ytterhjørner hvis dekorsteinen skal dekke flere vegger.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Dekorstein Hjørne Palermo

Dekorstein Palermo White fra Stegu av lettbetong gir deg raskt en elegant, innendørs «steinvegg». Dekorsteinen gir deg følelsen av en luksuriøs vegg av tynne, hvite skiferplater. Hjørneplatene skaper flotte ytterhjørner hvis dekorsteinen skal dekke flere vegger.
Dekorsteinen skaper et rustikt og koselig hjemmemiljø. Montering og bearbeiding er enkelt med håndverktøy som håndsag eller baufil. Dekorstein legges, akkurat som flis, best på et dødt underlag som betong, lettbetong, tegl, murblokk, lettklinkerblokk eller gipsplate. Dekorsteinen limes på underlaget med ferdigblandet fiks. Sugende underlag forbehandles med primer. Vi anbefaler ferdigblandet fiks som også muliggjør montering av dekorstein på treplater, slik som OSB-plater.

Montering

Underlaget skal være rent og tørt. Fest en rett list på veggen på høyde med den andre raden nedenfra. Bruk et vater for å se om listen sitter vannrett.
Legg dekorstein langs listen. Påfør fiks på underlaget. Dra med en fixkam for å få passende mengde fiks. Trykk platen på plass. Fjern deretter overflødig fiks. Fortsett med neste rad dekorstein. Fjern listen og legg til slutt den nederste raden med stein. La veggen tørke i to døgn. Dekorstein skal ikke fuges.

Husk

Åpne flere pakker og plukk fra de ulike pakkene etterhvert for å få fargene jevnt blandet. Husk at fiks tar litt plass. Dekorsteinen er 26 mm tykk, men regn med at den ferdige platen med fiks blir 29-31 mm tykk.

Fakta

Høyde: 142
Bredde: 333/160 mm (innermål), 355/190 (yttermål)
Tykkelse: 10-26 mm
Utførelse: lettbetong
Fuge: monteres med fuge
Antall pr. pakke: 14 stk.
En pakke rekker til: 2 m
Vekt: 23 kg/pk
Vis mer
Varemerke Stegu
Leverandørens artikkelnummer ST-NR-PAL-001-2