Garderobestativ Bær Habo

Finnes i flere varianter
ART.NR: 687252783
Denne romslige knaggrekken er perfekt for å holde orden på klær, hansker, vesker og annet tilbehør og gjøre det lett tilgjengelig. Den lekne designen integreres sømløst i ethvert rom og hjelper deg med å utnytte plassen effektivt.
Vis mer
Inventar:
Modell:
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Garderobestativ Bær Habo

Denne romslige knaggrekken er perfekt for å holde orden på klær, hansker, vesker og annet tilbehør og gjøre det lett tilgjengelig. Den lekne designen integreres sømløst i ethvert rom og hjelper deg med å utnytte plassen effektivt. Det er bare å montere knaggrekken på en vegg, så forvandler du oppbevaringsplassen din fra rotete til ryddig.
  • Romslig design med plass til flere plagg
  • Lekfull stil som passer til alle interiører


Forvandle rot til orden med stilige kleshengere og knagger
Er du på utkikk etter praktisk oppbevaring av klær og annet som ofte havner på gulvet? Her finner du et bredt utvalg av kleshengere som passer til ulike formål. Felles for alle Habos knagger og knagger er at de skaper muligheter for orden og ryddighet når hver ting har sin plass, enten det er i gangen eller på soverommet. Fra veggmonterte knagger til elegante knagger - Habo har alle knaggene du trenger for å skape orden i hjemmet.
  • Omfattende utvalg av kleshengere for ethvert behov
  • Skap orden i hjemmet med en plass til hvert plagg.
  • Ideell for korridorer, soverom og andre rom
  • Varierte stiler fra veggmonterte kleshengere til elegante kroker


Vis mer
Varemerke Habo