Grillpakke Stor hamburgerpakke Bluegaz

ART.NR: 687234246
Grill hamburgere enkelt og effektivt med vår store hamburgerpakke! Denne pakken inneholder alt du trenger for å lage perfekte hamburgere på grillen til en god pris!. Med dette store hamburgersettet kan du grille hamburgere uten problemer! Det praktiske settet inneholder en burgerpresse som gjør det enkelt å forme perfekt runde burgere, og et knusejern som lar deg knuse burgere i verdensklasse. Du får også flere praktiske grillredskaper for å vende burgere og en støpejernspanne med grillpensel for enkel tilberedning av glasur og marinade.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Grillpakke Stor hamburgerpakke Bluegaz

Grill hamburgere enkelt og effektivt med vår store hamburgerpakke! Denne pakken inneholder alt du trenger for å lage perfekte hamburgere på grillen til en god pris!

Med dette store hamburgersettet kan du grille hamburgere uten problemer! Det praktiske settet inneholder en burgerpresse som gjør det enkelt å forme perfekt runde burgere, og et knusejern som lar deg knuse burgere i verdensklasse. Du får også flere praktiske grillredskaper for å vende burgere og en støpejernspanne med grillpensel for enkel tilberedning av glasur og marinade. Med denne hamburgerpakken sparer du både tid og penger siden du får alle produktene samlet til en rabattert pris. Denne hamburgerpakken er også en flott gave til hamburgerelskeren!

Denne store hamburgerpakken inneholder følgende:
  • 1 strykejern med neoprenovertrekk
  • 1 hamburgerpresse Premium
  • 1 støpejernspanne med Premium grillbørste
  • 1 grillsett 4 deler Premium
  • 1 grilldeksel i rustfritt stål
  • 1 3-i-1-grillbørsteValgbare elementer


    Vis mer
    Varemerke Bluegaz