Gulvprøve Eik 1-stav Caramel 180mm Barlinek

180x250mm
Artikkelnummer: 654030
Vekt: 0.34
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
3-5 hverdager
29 95 kr /stk
stk
Gulvprøve Eik 1-stav Caramel 180mm Barlinek
Det er vanskelig å velge gulv, og det er viktig at det blir riktig. Bestill en eller flere gulvprøver hjem slik at du får se før du bestemmer deg for hvilket parkettgulv du skal kjøpe. Gulvprøven leveres til ditt nærmeste postkontor.

Klassisk parkettgulv i eik med en naturlig varm gyllen tone med en slitesterk mattlakket overflate. Gulvet er et plankegulv med fasede kanter og gir rommet en harmonisk og komplett følelse med et helhetlig uttrykk. De fasede kantene gir hvert bord en diskret markering og får derfor rommet til å føles større. Parkettgulv av eik er slitesterke og du kan legge gulvet i alle husets rom uten å være redd for å bli umoderne. Et gulv av eik er stilsikkert og tidløst.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten enten det er elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene for hele boligen.

Raskere og enklere med 5GS

5GS er låsesystem for klikk-gulv fra svenske Välinge. Det gjør at gulvleggingen går 25% raskere uten at det kreves spesialverktøy.

Lakk og sliping

Slitasjelagets tykkelse: 2,5 mm.
Lakkens slitestyrke: > 3000 omdreininger (Tabertest med fallende sand)
Sliping: Slitasjelaget kan slipes 1-2 ganger avhengig av gulvets slitasje og mulige skader. Slipingen bør utføres av en fagmann. Husk på at gulvet ikke er gjennomfarget.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 654030
Spontet Nei
Overflatebehandlet Mattlakkert
Varemerke Barlinek