Hengsler med krok 212 Elzink Habo

Finnes i flere størrelser
ART.NR: 687255947
Disse slitesterke krokhengslene er designet for stabile og holdbare konstruksjoner. De er laget av solid stål og sørger for at dører og porter åpnes jevnt og tåler daglig bruk.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Hengsler med krok 212 Elzink Habo

Disse slitesterke krokhengslene er designet for stabile og holdbare konstruksjoner. De er laget av solid stål og sørger for at dører og porter åpnes jevnt og tåler daglig bruk. Med en stiftdiameter på 12 mm sørger de for en sterk og sikker innfesting. Disse hengslene er ideelle for både innendørs og utendørs bruk og er en pålitelig løsning for alle hengselbehov.
  • Laget av stål av høy kvalitet
  • 12 mm spigotdiameter for faste installasjoner


Hengsler av høy kvalitet for alle formål
Stilige dør- og vindushåndtak, knotter og skuffehåndtak er vel og bra, men uten de grunnleggende funksjonelle produktene blir dører, vinduer, porter, skuffer og skodder ubrukelige. Habo snakker selvfølgelig om de produktene som ofte er usynlige, men som må være til stede i et funksjonelt hjem. Hengsler, for eksempel. Man vet ikke nøyaktig når hengslene ble tatt i bruk for første gang, men endringen åpnet for helt nye konstruksjoner med hensyn til styrke. Hos oss finner du et bredt utvalg av hengsler til ulike formål, både til utendørs og innendørs bruk. Alt fra det lille hengslet til esken til dør- og vindushengsler og krokhengsler som dekorerer porten din.
  • Bredt utvalg av hengsler for innendørs og utendørs bruk
  • Funksjonelle og holdbare konstruksjoner
  • Estetiske løsninger som utfyller innredningen i hjemmet ditt


Spesifikasjoner
  • Overflatebehandling: Sink


Vis mer
Varemerke Habo