Hengsler til garasjeport 1250 Elzink Habo

Finnes i flere modeller
ART.NR: 687255776
Disse robuste stålhengslene er designet for å gi fleksibilitet og funksjonalitet til dører og luker. Med en høydejusteringsfunksjon på 0 til 4 mm er du garantert perfekt passform og problemfri betjening.
Vis mer
Modell:
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Hengsler til garasjeport 1250 Elzink Habo

Disse robuste stålhengslene er designet for å gi fleksibilitet og funksjonalitet til dører og luker. Med en høydejusteringsfunksjon på 0 til 4 mm er du garantert perfekt passform og problemfri betjening. Disse hengslene er laget for å tåle hyppig bruk og er et pålitelig valg for både private og profesjonelle brukere.
  • Justerbar i høyden fra 0 til 4 mm


Hengsler av høy kvalitet for alle formål
Stilige dør- og vindushåndtak, knotter og skuffehåndtak er vel og bra, men uten de grunnleggende funksjonelle produktene blir dører, vinduer, porter, skuffer og skodder ubrukelige. Habo snakker selvfølgelig om de produktene som ofte er usynlige, men som må være til stede i et funksjonelt hjem. Hengsler, for eksempel. Man vet ikke nøyaktig når hengslene ble tatt i bruk for første gang, men endringen åpnet for helt nye konstruksjoner med hensyn til styrke. Hos oss finner du et bredt utvalg av hengsler til ulike formål, både til utendørs og innendørs bruk. Alt fra det lille hengslet til esken til dør- og vindushengsler og krokhengsler som dekorerer porten din.
  • Bredt utvalg av hengsler for innendørs og utendørs bruk
  • Funksjonelle og holdbare konstruksjoner
  • Estetiske løsninger som utfyller innredningen i hjemmet ditt


Spesifikasjoner
  • Overflatebehandling: Sink


Vis mer
Varemerke Habo