Vindskydd & Fluenetting

Vindsperre beskytter isolasjonen mot vind. Fluenetting forhindrer insekter i å komme inn via takfoten. Du får dem begge her hos Byggmax til gunstige priser.

Vindsperre er en viktig del av isoleringen

Å isolere et hus på korrekt måte er veldig viktig, men heldigvis ikke så vanskelig å få til. Med litt planlegging og nøyaktighet vil du være sikret god isolasjon i mange år fremover. Mellom ytre og indre vegg bør det være en fuktsperre, isolasjonsmateriale og en vindsperre. Sistnevnte beskytter, som navnet tilsier, mot vinden. En vindsperre vil være åpen for diffusjon av fuktighet, men er vindtett og har en utside som er vannavstøtende. I tillegg beskytter den isoleringen fra å flytte på seg ved sterke vindkast. Den festes enkelt over isolasjonen med stifter eller spiker. Pass på at skjøtene overlapper hverandre med minst 10 cm.

Vindsperre med 50 års holdbarhet

Vindsperre fra Byggmax holder en høy kvalitet. Det består av et materiale som er laminert med polytenfolie. Et slikt materiale er svært slitesterkt og vil gi en garantert holdbarhet på minst 50 år. For deg betyr dette god isolasjon i lang tid fremover, uten å måtte tenke på vedlikehold. Godt isolerte vegger er viktige for å holde oppvarmingskostnadene nede. Like viktig er godt isolerte vinduer. Dersom vinduene dine er gamle, kan du med fordel bytte dem ut for å kutte strømregningen enda mer. Ta en titt på vårt store utvalg, og finn de vinduene som passer best hjemme hos deg.

Beskytt boligen din mot vind og fukt med vindsperre fra Byggmax

Vindsperre fra Byggmax gir god isolering fra vind. Vi har flere rimelige varianter. Hos oss er alle velkomne, både hobbysnekkere og proffe. Spør oss gjerne om gode tips og råd.

Vis mer
Filter

7 Resultater

Sorter etter
16x1,25m, Vaflet
689  kr
2,75x12,5m, diffusjonsåpne
989  kr
bredde: 200/500 mm
Fra 249  kr
Plus
Ubehandlet, inkl. takpapp og aluminiumslister
36 995  kr
Plus
Finnes i flere utførelser
Fra 42 995  kr
Plus
Finnes i flere utførelser
24 995  kr
Plus
2250x2910x1700/1070 mm
22 995  kr