Korkvinyl Furu Vinatura Basic 9mm

9x185x1220mm, 2,031 m2/pk, Cortex
Artikkelnummer: 651305
Vekt: 9
Korkvinyl Furu Vinatura Basic er et lunt og komfortabelt vinylgulv med ett korklag på 1,2 mm og HDF-kjerne.
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-10 hverdager
349   kr /m2
stk
Korkvinyl Furu Vinatura Basic 9mm

Korkvinyl Furu Vinatura Basic 9 mm er et ftalatfritt vinylgulv med HDF-kjerne (High Density Fiberboard) og et integrert korklag på 1,2 mm. Det er et såkalt klikkgulv, og klikksystemet heter Corkloc.


Korkvinyl Furu Vinatura Basic er produsert i Portugal, hvor majoriteten av korkeik i Europa dyrkes. Kork framstilles gjennom kontrollert håndhøvling av barken fra korkeiken. Når korkeiken har blitt 25 år gammel, kan barken skrelles av. Deretter kan barken fra samme korkeik fjernes ca. hvert niende år, uten at treet tar skade av det. Jo eldre treet er, desto finere og tettere blir korken. Korkeiken har en levetid på rundt 200 år. Det er korken fra yngre trær, dvs. under 50 år, som brukes til gulv og komposittmaterialer.
Kork er et unikt materiale som ikke bare er naturlig lyddempende og varmeisolerende, men også ekstremt slitesterkt og holdbart/bærekraftig. Dessuten vil du oppleve at det er mykt og behagelig å gå på et gulv med integrert korklag. Kork er økologisk og 100 % resirkulerbar.

Garanti


Gulvet leveres med 15 års garanti forutsatt at det legges på riktig måte, i tråd med monteringsanvisningene. Garantiperioden gjelder ved legging i private hjem, altså ikke ved legging i offentlige miljøer, kontorer o.l. der tilsvarende garantiperiode er 5 år. Korkvinyl Furu Vinatura Basic har slitasjeklasse 32, som betyr at gulvet tåler både travle hjemmemiljøer og normaltrafikkerte offentlige miljøer, som kontorer og små butikker.
Det kan legges gulvvarme under korkvinylgulvet, men da må det legges aldersbestandig plast eller byggfolie som kompletterende gulvunderlag.

Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 80002115
Varemerke Cortex Vinatura Basic