Krok 1367 Habo

Finnes i flere utførelser
ART.NR: 687252373
Denne håndklekroken er designet for å gi en stilig og funksjonell opphengsløsning for håndklærne dine. Med et utstikkende mål på 47 mm er denne kroken ideell for baderommet eller andre rom der du har behov for å henge opp tekstiler.
Vis mer
Inventar:
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Krok 1367 Habo

Denne håndklekroken er designet for å gi en stilig og funksjonell opphengsløsning for håndklærne dine. Med et utstikkende mål på 47 mm er denne kroken ideell for baderommet eller andre rom der du har behov for å henge opp tekstiler. Det skjulte festet sørger for at kroken sitter godt fast uten synlige skruer, noe som gir en ren og sofistikert finish på veggen.
  • Skjult lukking for et elegant utseende
  • Ideell for bruk på baderom og andre våtrom


Forvandle rot til orden med stilige kleshengere og knagger
Er du på utkikk etter praktisk oppbevaring av klær og annet som ofte havner på gulvet? Her finner du et bredt utvalg av kleshengere som passer til ulike formål. Felles for alle Habos knagger og knagger er at de skaper muligheter for orden og ryddighet når hver ting har sin plass, enten det er i gangen eller på soverommet. Fra veggmonterte knagger til elegante knagger - Habo har alle knaggene du trenger for å skape orden i hjemmet.
  • Omfattende utvalg av kleshengere for ethvert behov
  • Skap orden i hjemmet med en plass til hvert plagg.
  • Ideell for korridorer, soverom og andre rom
  • Varierte stiler fra veggmonterte kleshengere til elegante kroker


Vis mer
Varemerke Habo
Last ned mer informasjon