Krok 3135 Habo

Finnes i flere utførelser
ART.NR: 687252081
Denne svingbare takkroken i sink/zamak er ideell til bruk i hjemmet eller på kontoret, enten du vil henge opp belysning, planter eller andre dekorasjoner. Takkrokens svingbare design gjør det enkelt å justere retningen på den opphengte gjenstanden for optimal plassering.
Vis mer
Inventar:
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Krok 3135 Habo

Denne svingbare takkroken i sink/zamak er ideell til bruk i hjemmet eller på kontoret, enten du vil henge opp belysning, planter eller andre dekorasjoner. Takkrokens svingbare design gjør det enkelt å justere retningen på den opphengte gjenstanden for optimal plassering. Takket være den robuste konstruksjonen kan du stole på en sikker montering i mange år fremover.
  • Fleksibel bruk i tak eller under hyller
  • Laget av bærekraftig sink/zamak-materiale


Forvandle rot til orden med stilige kleshengere og knagger
Er du på utkikk etter praktisk oppbevaring av klær og annet som ofte havner på gulvet? Her finner du et bredt utvalg av kleshengere som passer til ulike formål. Felles for alle Habos knagger og knagger er at de skaper muligheter for orden og ryddighet når hver ting har sin plass, enten det er i gangen eller på soverommet. Fra veggmonterte knagger til elegante knagger - Habo har alle knaggene du trenger for å skape orden i hjemmet.
  • Omfattende utvalg av kleshengere for ethvert behov
  • Skap orden i hjemmet med en plass til hvert plagg.
  • Ideell for korridorer, soverom og andre rom
  • Varierte stiler fra veggmonterte kleshengere til elegante kroker


Vis mer
Varemerke Habo