Lakkmaling V Eggeskallsuite

ART.NR: 186020
Midun Lakkmaling er en vannbasert lakkmaling for maling av snekkerarbeider, dører, vinduer og møbler innendørs.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Lakkmaling V Eggeskallsuite

Midun Lakkmaling er en vannbasert lakkmaling for maling av snekkerarbeider, dører, vinduer og møbler innendørs. Malingen oppfyller også EUs direktiv for maling av leker (SS EN 71-3), ettersom den ikke avgir giftige stoffer eller tungmetaller.

Malingen gir en hard, glatt og vaskbar overflate, som ikke gulner og er enkel å holde ren.

Smarte malertipsForberedelser
Begynn alltid med å lese igjennom bruksanvisningen på malingsboksen, og husk på å være grundig helt fra starten. Godt verktøy og et grundig forarbeid legger grunnlaget for et vellykket maleresultat.

Rom- og overflatetemperatur er også viktig for sluttresultatet. Ikke mal hvis det er kaldere enn 8 grader.

Maling

Trehvite flater grunnes først med Midun Tregrunn Inne for å gi lakkmalingen de beste forutsetningene. Tregrunningen tørker på 1-2 timer og er overmalbar etter 12 timer.

Mal deretter to strøk med lakkmalingen for å få et jevnt og fint sluttresultat. La malingen tørke 12 timer mellom strøkene.

Bruk rikelig med maling uten at malingen begynner å renne, og stryk ut malingen med hele penselstrøk når du maler. Planlegg også malingen slik at du maler hele flater så langt det er mulig og ikke må gå tilbake med penselen på tidligere malte flater, fordi det kan føre til ”synlige penselstrøk”. Grunnen til dette er at Midun Lakkmaling blir raskere overflatetørr enn tradisjonelle alkydlakkmalinger.

Bruk en helsyntetisk pensel av høy kvalitet eller en lakkmalingsrull for å oppnå best resultat.

Malingen er tørr etter ca. 48 timer, men flater som skal utsettes for stor belastning bør tørke litt ekstra. Regn med 3-5 døgn før du kan belaste flatene hardt.

Etter malingen

Tørk av pensler og verktøy grundig før rengjøring med vann. Lukk boksen etter bruk.

Ta hensyn til naturen vår

Ikke tøm ut maling i avløpet. Grunnen er at dette kompliserer renseprosessen i renseanlegget. Lever inn maling som er blitt til overs, tomme bokser og løsningsmiddel til miljøstasjonen/gjenvinningen i kommunen hvor du bor.

Lykke til med malejobben din!
Vis mer
Varemerke Midun
Last ned mer informasjon