Laminatgulv Eik Castle 1-stav

AC4, 8mm, 2,06m2
Artikkelnummer: 651527
Vekt: 14.82758
Eik Castle 1-stav er et 8 mm tykt laminatgulv med litt smalere bord på 160 mm som er enkelt å legge. Gulvet er av høy kvalitet og har et rustikt utseende med matt overflate og trestruktur, noe som skaper en mer naturlig følelse. Avfasinger rundt bordene. Gulvet holder AC-klasse 4, noe som gjør det meget slitesterkt i husets mest trafikkerte rom.
Velg butikk for å se lagerstatus
Available online
Sendes innen
5-6 uker
0 00 kr /stk
stk
= 2,06 m2
Laminatgulv Eik Castle 1-stav
Vakkert grått laminatgulv i imitert eik. Godt egnet i klassiske og moderne miljøer. Gulvet har et rustikt utseende og en tydelig trestruktur som gir inntrykk av et børstet tregulv. Avfasinger rundt bordene.

Bestandighetsklasse

Gulvet holder AC-klasse 3, noe som gjør det slitesterkt i sterkt trafikkerte rom, som f.eks. entreer, lekerom og kjøkken.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Gulvet er svært enkelt å legge takket være leggesystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å legge gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikk-system. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrengning.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk eller vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å redusere oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Last ned mer informasjon
Raske fakta
Kvalitetsklasse AC4/32
Gulvsystem Click
Imitasjon Eik
Refleksjonsevne 0.5
Overflatestruktur Struktur
Varemerke Classen