Laminatgulv Studio Oak 8mm Pergo

8x190x1380mm, 1,835m2/pkt, AC4/32, Klick PerfectFold 3.0
ART.NR: 651803
Laminatgulv Studio Oak 8 mm er et elegant laminatgulv som skaper et romantisk og rustikt preg
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Laminatgulv Studio Oak 8mm Pergo

Laminatgulv Studio Oak 8 mm er et elegant laminatgulv som skaper et romantisk og rustikt preg. Det er umulig å skille gulvet fra ekte tre, og det er også svært fuktbestandig. Gulvet er svært slitesterkt og tåler tøffe påkjenninger, og legges dessuten enkelt ved hjelp av et klikksystem. Dette gulvet er perfekt for alle hjem!

Med sitt opphav i den svenske bedriften Perstorp AB er Pergo i dag over hele verden nærmest synonymt med slitesterke laminatgulv av høy kvalitet. I tillegg til å ha oppfunnet det moderne laminatgulvet sitter man også på en rekke patenterte innovasjoner, slik som TitanX, overflatelaget som gjør det praktisk talt umulig å slite ut et Pergo-gulv samt PerfectFold, en leggeteknikk som drastisk reduserer leggetiden.

Etter i nesten et halvt århundre å ha oppfunnet og utviklet kunstformen rundt laminatgulv bega Pergo for et par år tilbake seg også inn på markedene for tre- og vinylgulv, der man raskt gjorde seg til et respektert og etablert navn. Alt i alt tilbyr Pergo gulv som alle motstår hverdagens slitasje og utfordringer, men som også står imot tidens tann.
Vis mer
Varemerke Pergo
Last ned mer informasjon