Låsing av hus 68765 Elzink Habo

Elforsinket
ART.NR: 687252309
Et slitesterkt låshus i stål designet for symmetrisk montering, egnet for både utvendige og innvendige dører. Den fleksible 360º nøkkelrotasjonen sikrer at låsen alltid kan åpnes og lukkes enkelt.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Låsing av hus 68765 Elzink Habo

Et slitesterkt låshus i stål designet for symmetrisk montering, egnet for både utvendige og innvendige dører. Den fleksible 360º nøkkelrotasjonen sikrer at låsen alltid kan åpnes og lukkes enkelt. Låskassen er optimal for alle dører, siden den enkelt kan justeres for både høyre- og venstrehendte dører takket være det reversible trykkfallet. Låskassen er også godkjent i klasse 3 i henhold til den svenske brann- og sikkerhetssertifiseringen SS 3522-4, noe som betyr førsteklasses sikkerhet i hjemmet eller på arbeidsplassen. Fullfør installasjonen med det anbefalte Habo 69950 sluttstykket for en komplett løsning.
  • Klasse 3-sertifisert låskasse for høyeste sikkerhet
  • 360 graders nøkkelrotasjon for smidig betjening
  • Kan tilpasses både høyre- og venstrehengslede dører


Kvalitets låskasser fra Habo for alle dører
Hos Habo har Habo dørlåser for både inner- og ytterdører. Her finner du et bredt utvalg av låskasser som kombinerer tradisjonell holdbarhet med moderne design og teknologi. En låskasse har lenge vært en selvfølgelig del av dørens funksjonalitet, fra de første enkle designene til dagens avanserte låskasser til dører. For oss er det viktig at du finner riktig låsenhet til døren din, og derfor tilbyr Habo et bredt utvalg av dørlåser til inner- og ytterdører som dekker ulike behov.
  • Et bredt utvalg av låskasser for innvendige og utvendige dører
  • Tradisjonell bærekraft møter moderne design og teknologi
  • Løsninger som dekker en rekke ulike behov
  • Forsegle dørens funksjonalitet med avanserte låsemekanismer


Spesifikasjoner
  • Overflatebehandling: Sink


Vis mer
Varemerke Habo