Låsing av hus Med brakett 69192/69008 Matt krom Habo

Matt krom
ART.NR: 687253999
Oppdag sikkerheten med denne dørlåsen som tilbyr sikker låsing både hjemme og ute, i likhet med populære modeller som ASSA 2000, 2002. Låsen inkluderer sluttstykker og har 360° nøkkelrotasjon for optimal brukervennlighet.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Låsing av hus Med brakett 69192/69008 Matt krom Habo

Oppdag sikkerheten med denne dørlåsen som tilbyr sikker låsing både hjemme og ute, i likhet med populære modeller som ASSA 2000, 2002. Låsen inkluderer sluttstykker og har 360° nøkkelrotasjon for optimal brukervennlighet. Hjemmet ditt er ytterligere beskyttet med innebygd borebeskyttelse og en låsestolpe som måler 225x22 mm og har en låsedybde på 64 mm. Dørdybden på 50 mm passer til de fleste dørtyper. Det reversible trykkfallet i rustfritt stål kan enkelt justeres for både venstre- og høyrehendte dører, selv om låsen i utgangspunktet leveres for høyrehendte dører. Låsen er sertifisert i henhold til EN12209 og SS3522 utgave 4 klasse 3, noe som betyr at den kan klassifiseres som en godkjent låsenhet av forsikringsselskapene. Beskytt eiendommen din effektivt med dette robuste og fleksible låsesystemet.
  • Tilbyr bekvemmelighet i hjemmet og et sikkerhetslåsesystem
  • Utstyrt med innebygd borebeskyttelse av høy kvalitet
  • Sertifisering i henhold til EN12209 og SS3522 klasse 3
  • 360° nøkkelrotasjon for enkel bruk


Kvalitets låskasser fra Habo for alle dører
Hos Habo har Habo dørlåser for både inner- og ytterdører. Her finner du et bredt utvalg av låskasser som kombinerer tradisjonell holdbarhet med moderne design og teknologi. En låskasse har lenge vært en selvfølgelig del av dørens funksjonalitet, fra de første enkle designene til dagens avanserte låskasser til dører. For oss er det viktig at du finner riktig låsenhet til døren din, og derfor tilbyr Habo et bredt utvalg av dørlåser til inner- og ytterdører som dekker ulike behov.
  • Et bredt utvalg av låskasser for innvendige og utvendige dører
  • Tradisjonell bærekraft møter moderne design og teknologi
  • Løsninger som dekker en rekke ulike behov
  • Forsegle dørens funksjonalitet med avanserte låsemekanismer


Spesifikasjoner
  • Overflatebehandling: Matt krom


Vis mer
Varemerke Habo