Løftbare hengsler Varm galge Habo

Finnes i flere varianter
ART.NR: 687254197
Disse høykvalitets løftehengsler med tapp er det perfekte valget for robuste byggeprosjekter eller reparasjonsarbeid. De er laget av slitesterkt stål og er designet for å tåle tøffe forhold og langvarig bruk.
Vis mer
Modell:
Størrelse:
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Løftbare hengsler Varm galge Habo

Disse høykvalitets løftehengsler med tapp er det perfekte valget for robuste byggeprosjekter eller reparasjonsarbeid. De er laget av slitesterkt stål og er designet for å tåle tøffe forhold og langvarig bruk. Settet leveres inkludert skruer, slik at du kan starte monteringen umiddelbart uten ekstra problemer.
  • Laget av slitesterkt stål
  • Inkluderer skruer for enkel montering


Hengsler av høy kvalitet for alle formål
Stilige dør- og vindushåndtak, knotter og skuffehåndtak er vel og bra, men uten de grunnleggende funksjonelle produktene blir dører, vinduer, porter, skuffer og skodder ubrukelige. Habo snakker selvfølgelig om de produktene som ofte er usynlige, men som må være til stede i et funksjonelt hjem. Hengsler, for eksempel. Man vet ikke nøyaktig når hengslene ble tatt i bruk for første gang, men endringen åpnet for helt nye konstruksjoner med hensyn til styrke. Hos oss finner du et bredt utvalg av hengsler til ulike formål, både til utendørs og innendørs bruk. Alt fra det lille hengslet til esken til dør- og vindushengsler og krokhengsler som dekorerer porten din.
  • Bredt utvalg av hengsler for innendørs og utendørs bruk
  • Funksjonelle og holdbare konstruksjoner
  • Estetiske løsninger som utfyller innredningen i hjemmet ditt


Spesifikasjoner
  • Overflatebehandling: Varm galge


Vis mer
Varemerke Habo