Panel- og Brystlist G P3071 42,5X42,5X6

42,5x42,5x6cm, polyuretan, hvit
Artikkelnummer: 662173
Vekt: 2.5
Panel- og brystlist P3071 kan brukes som en fantasifull brystningslist eller i vinkelen mellom vegg og tak der den enten kan festes på veggen eller i taket for å gi ulike uttrykk.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
10-15 hverdager
1755   kr /stk
stk
Panel- og Brystlist G P3071 42,5X42,5X6
Interiørlister må ikke være produsert av tre. Her vises en mykt avrundet form produsert av formstabil plast som er enkel å bearbeide. Listen monterer du enkelt selv med lim og males deretter for å få dekorasjonen til å «smelte sammen» med veggen. I eldre hus der gamle interiørdetaljer som lister og stukkatur har gått tapt, kan du enkelt gjenskape det tidligere miljøet. I moderne innredninger er det enkelt å leke med formelementer fra ulike tidsepoker og skape et koselig miljø etter egen smak.
Panel- og brystlist P3071 kan brukes som en fantasifull brystningslist eller i vinkelen mellom vegg og tak der den enten kan festes på veggen eller i taket for å gi ulike uttrykk. Et annet alternativ er å plassere flere lister over hverandre for å skape en litt høyere gulvsokkel. Det er bare fantasien som setter grensene. Mange lister som monteres stående eller liggende inntil hverandre på en vegg gir en blanding av kunstverk og interiørdetaljer.

Montering

Bruk vanlige håndverktøy til å sage, slipe og bearbeide før montering. Monter med DecoFix Pro lim. Skjøtene limes med DecoFix Extra. Overflødig lim tørkes bort umiddelbart med vann eller mild såpeløsning.

Polyuretan

Polyuretan er en støt- og vannbestandig plast med en fin overflate som kan males, og som fremhever de fine detaljene ytterligere. Kan slipes og er enkelt å bearbeide med vanlig håndverktøy ved installasjon. Kan også brukes utendørs. Ved rengjøring tåler materialet fukt og de fleste løsemidler. Overflaten bør males for full UV-bestandighet.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer P3071
Varemerke Orac