Pizzaesker Kit Premium Bluegaz

ART.NR: 687183582
Få en sprø og saftig pizza med denne stilige pizzasteinen i corderitt. Enten du steker den på gassgrillen, kullgrillen eller i ovnen, vil pizzasteinen gi deg en jevnt sprø og smakfull pizza som hele familien vil elske.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Pizzaesker Kit Premium Bluegaz

Få en sprø og saftig pizza med denne stilige pizzasteinen i corderitt. Enten du steker den på gassgrillen, kullgrillen eller i ovnen, vil pizzasteinen gi deg en jevnt sprø og smakfull pizza som hele familien vil elske. Du trenger aldri å bekymre deg for klissete, ujevne eller brente pizzaer igjen!

Med dette pizzasettet kan du lage din egen steinovnspizzeria hjemme. La fantasien løpe løpsk med pizza bianco, potetpizza eller en klassisk capricciosa. Du er garantert en morsom kveld med å lage deilige pizzaer som er grillet til perfeksjon. Pizzasteinen kan også brukes til flatbrød, ostesmørbrød, pitabrød, knekkebrød og bakverk.

Og du trenger aldri å bekymre deg for å miste en pizza igjen! Pizzasteinen leveres med et praktisk brett i rustfritt stål med brettede kanter, noe som gjør det enkelt å gripe den nybakte pizzaen og flytte den jevnt og trygt. Gjestene dine trenger ikke å vente lenge for å sette tennene i den varme og nybakte pizzaen! Platen kan også brukes til å tilberede neste pizza og la den hvile på brettet før du legger den på steinen.

Pizzasettet inneholder også en pizzakutter i rustfritt stål. Kutteren har et godt grep, ligger komfortabelt i hånden og den skarpe kanten skaper perfekte pizzastykker på kort tid. Takket være materialet i rustfritt stål er den enkel å rengjøre og kan enkelt vaskes i oppvaskmaskinen.

Spesifikasjoner
  • Pizzasteinsett med brett og pizzaskjærer
  • Materiale, pizzasteiner: korderittstein
  • Materiale, brett: Rustfritt stål
  • Materiale, pizzakutter: Rustfritt stål
  • Diameter: 33 cm


Vis mer
Varemerke Bluegaz