Plancha Emaljert 47×27 cm Vaello

ART.NR: 687183605
Opplev fleksibiliteten til en stor støpejernsplancha - velg mellom en flott steke- eller grillflate! Denne stekeplaten måler 47 x 27 cm og har både en glatt og en riflet side.. Varier grillrettene dine med en støpejernsplancha!. Denne stekeplaten er perfekt for tilberedning av ømfintlig mat som ellers kan falle gjennom risten, takket være de små opphøyde kantene.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Plancha Emaljert 47×27 cm Vaello

Opplev fleksibiliteten til en stor støpejernsplancha - velg mellom en flott steke- eller grillflate! Denne stekeplaten måler 47 x 27 cm og har både en glatt og en riflet side.

Varier grillrettene dine med en støpejernsplancha!
Denne stekeplaten er perfekt for tilberedning av ømfintlig mat som ellers kan falle gjennom risten, takket være de små opphøyde kantene. Den er laget av emaljert støpejern og kan brukes på forskjellige varmekilder som grill, komfyr eller åpen ild. Den har også to praktiske håndtak for enkel håndtering.

Støpejernsplanchas tåler høye temperaturer og gir jevn varmefordeling. De er perfekte for steking, sautering, braising eller sautering. Denne stekeplaten har også en rillet side og en glatt side, slik at du kan velge mellom en grill- eller stekeflate for maten din.

Bruk den til å steke deilige grønnsaker, sopp eller kylling og nyt ekstra sprø resultater! En støpejernsplancha er et perfekt verktøy for grilling. Med riktig pleie blir den bare bedre med alderen og kan vare livet ut.

Spesifikasjoner
  • Rektangulær plancha/grillpanne med opphøyde kanter
  • Den ene siden er rillet og den andre siden er helt glatt.
  • Kan brukes på alle typer varmekilder: grill, komfyr, stekeovn eller åpen ild.
  • Tilberedningsmetoder: Steking, sautering, bruning eller sautering
  • To håndtak
  • Materiale: Emaljert støpejern
  • L x B: 47 x 27 cm
  • Rengjøring: Vask for hånd uten vaskemiddel, smør med olje etterpå for bedre holdbarhet.


Vis mer
Varemerke Vaello