Plancha Rustfritt stål for Z1, Z1-NG og Z2 Island Bluegaz

ART.NR: 687183570
Nyt sprø grilling ved hjelp av denne elegant designede planchaen i rustfritt stål! Med denne planchaen kan du ta grillopplevelsen din til et nytt nivå og lage deilige retter som er perfekt grillet og sprø på samme tid.. Det rektangulære designet og den sjenerøse grillflaten gir deg god plass til å tilberede forskjellige typer mat.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Plancha Rustfritt stål for Z1, Z1-NG og Z2 Island Bluegaz

Nyt sprø grilling ved hjelp av denne elegant designede planchaen i rustfritt stål! Med denne planchaen kan du ta grillopplevelsen din til et nytt nivå og lage deilige retter som er perfekt grillet og sprø på samme tid.

Det rektangulære designet og den sjenerøse grillflaten gir deg god plass til å tilberede forskjellige typer mat. Bruk den til å grille grønnsaker, sjømat, kjøtt og mye mer. Det rustfrie stålet bidrar til å fordele varmen jevnt, noe som gir deg jevn tilberedning og en god smaksopplevelse.

Planchan er spesialdesignet for å passe til Bluegaz Z1, Z1-NG og Z2 Island, noe som sikrer perfekt passform og brukervennlighet. Den kan brukes på forskjellige varmekilder som grillen, komfyren (ikke induksjon) eller til og med i ovnen, noe som gir deg fleksibilitet i hvordan du vil tilberede favorittrettene dine.

Med to praktiske håndtak kan du enkelt håndtere planchaen og snu maten uten å risikere å brenne deg. Den robuste konstruksjonen i rustfritt stål gir holdbarhet og langvarig bruk, samtidig som den gir grillutstyret ditt et stilig og moderne preg.

Spesifikasjoner
  • Rektangulær plancha/stekeplate spesialdesignet for Bluegaz Z1, Z1-NG og Z2 Island.
  • Generøs grillflate gir nok plass til forskjellige retter
  • Allsidig bruk på forskjellige varmekilder: grill, kokeplate (ikke induksjon) eller stekeovn.
  • Tilberedningsmetoder: Steking, steking, braisering eller sautering.
  • To håndtak for enkel håndtering
  • Materiale: Rustfritt stål av høy kvalitet
  • Lengde x bredde: 49 x 31 cm
  • Enkel rengjøring, tåler oppvaskmaskin for bekvemmelighet og rask gjenbruk.


Vis mer
Varemerke Bluegaz