Plancha Støpejern 27×21 cm Vaello

ART.NR: 687183604
Opplev allsidigheten til en støpejernsplancha - velg mellom en flott grill- eller stekeflate! Denne stekeplaten måler 27 x 21 cm og har både en glatt og en riflet side.. Varier grillrettene dine med en støpejernsplancha!. Denne stekeplaten er perfekt for tilberedning av mindre matvarer som ellers kan falle gjennom risten, takket være de små opphøyde kantene.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Plancha Støpejern 27×21 cm Vaello

Opplev allsidigheten til en støpejernsplancha - velg mellom en flott grill- eller stekeflate! Denne stekeplaten måler 27 x 21 cm og har både en glatt og en riflet side.

Varier grillrettene dine med en støpejernsplancha!
Denne stekeplaten er perfekt for tilberedning av mindre matvarer som ellers kan falle gjennom risten, takket være de små opphøyde kantene. Den er laget av støpejern og kan brukes på forskjellige varmekilder som grill, komfyr eller åpen ild. Den har også to praktiske håndtak for enkel håndtering.

Støpejernsplanchas kan håndtere høye temperaturer og gir jevn varmefordeling. De er perfekte for steking, sautering, braising eller sautering. Denne stekeplaten har også en rillet side og en glatt side, slik at du kan velge mellom en steke- eller grillflate for maten din.

Bruk den til å grille deilige grønnsaker, sopp eller sjømat og nyt et ekstra sprøtt resultat! En støpejernsplancha er et flott tillegg til grillen din. Med riktig pleie blir den bare bedre med alderen og kan vare livet ut.

Spesifikasjoner
  • Rektangulær plancha/grillpanne med opphøyde kanter
  • Den ene siden er rillet og den andre siden er helt glatt.
  • Kan brukes på alle typer varmekilder: grill, komfyr, stekeovn eller åpen ild.
  • Tilberedningsmetoder: Steking, sautering, bruning eller sautering
  • To håndtak
  • Materiale: Støpejern
  • L x B: 27 x 21 cm
  • Rengjøring: Vask for hånd uten vaskemiddel, smør med olje etterpå for bedre holdbarhet.


Vis mer
Varemerke Vaello