Rengjøringspakke Bluegaz

ART.NR: 687234243
Rengjør gassgrillen uten bekymringer! Denne pakken inneholder produkter som hjelper deg med å holde gassgrillen i topp stand til en god pris.. Med dette grillrengjøringssettet kan du enkelt friske opp gassgrillen din! Den praktiske pakken inneholder til sammen fire grillbørster for enkel rengjøring, en lekkasjesøkespray for rask identifisering av eventuelle gasslekkasjer og et nytt gassregulatorsett for tilkobling av grillen til gassrøret.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Rengjøringspakke Bluegaz

Rengjør gassgrillen uten bekymringer! Denne pakken inneholder produkter som hjelper deg med å holde gassgrillen i topp stand til en god pris.
Med dette grillrengjøringssettet kan du enkelt friske opp gassgrillen din! Den praktiske pakken inneholder til sammen fire grillbørster for enkel rengjøring, en lekkasjesøkespray for rask identifisering av eventuelle gasslekkasjer og et nytt gassregulatorsett for tilkobling av grillen til gassrøret. Med dette grillrengjøringssettet sparer du både tid og penger når du kjøper alle produktene samlet til en rabattert pris. Settet er også en flott gave!

Dette store grillrengjøringssettet inneholder følgende:
  • 2 øko-grillbørster
  • 2 grillbørster 3-i-1
  • 1 lekkasjesøkespray
  • 1 gassregulatorsettValgbare elementer


    Vis mer
    Varemerke Bluegaz