Retting av hengsler 2 Sink Habo

Elforsinket
ART.NR: 687252441
Hengseljustering i stål for garasje- og fabrikkporter. Den perfekte løsningen for justering og justering av hengslene på tunge dører der presisjon og holdbarhet er avgjørende.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Retting av hengsler 2 Sink Habo

Hengseljustering i stål for garasje- og fabrikkporter. Den perfekte løsningen for justering og justering av hengslene på tunge dører der presisjon og holdbarhet er avgjørende. Enkel å bruke og konstruert for å tåle krevende industrielle forhold.
  • Slitesterk konstruksjon i robust stålmateriale
  • Tilpasset for både garasje- og fabrikkporter


Hengsler av høy kvalitet for alle formål
Stilige dør- og vindushåndtak, knotter og skuffehåndtak er vel og bra, men uten de grunnleggende funksjonelle produktene blir dører, vinduer, porter, skuffer og skodder ubrukelige. Habo snakker selvfølgelig om de produktene som ofte er usynlige, men som må være til stede i et funksjonelt hjem. Hengsler, for eksempel. Man vet ikke nøyaktig når hengslene ble tatt i bruk for første gang, men endringen åpnet for helt nye konstruksjoner med hensyn til styrke. Hos oss finner du et bredt utvalg av hengsler til ulike formål, både til utendørs og innendørs bruk. Alt fra det lille hengslet til esken til dør- og vindushengsler og krokhengsler som dekorerer porten din.
  • Bredt utvalg av hengsler for innendørs og utendørs bruk
  • Funksjonelle og holdbare konstruksjoner
  • Estetiske løsninger som utfyller innredningen i hjemmet ditt


Spesifikasjoner
  • Overflatebehandling: Sink


Vis mer
Varemerke Habo