Retting av hengsler 3 Sink Habo

Elforsinket
ART.NR: 687256322
Denne hengseljustereren i stål er et uunnværlig verktøy for alle som arbeider med dørinstallasjoner eller vedlikehold. Den robuste konstruksjonen er laget for å tåle krevende arbeid, og gjør det enkelt og nøyaktig å justere symmetriske innvendige dørhengsler.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Retting av hengsler 3 Sink Habo

Denne hengseljustereren i stål er et uunnværlig verktøy for alle som arbeider med dørinstallasjoner eller vedlikehold. Den robuste konstruksjonen er laget for å tåle krevende arbeid, og gjør det enkelt og nøyaktig å justere symmetriske innvendige dørhengsler. Den er enkel å bruke og bidrar til at døren henger riktig og symmetrisk hver gang. Ideell for både profesjonelle håndverkere og gjør-det-selv-folk som ønsker et profesjonelt resultat.
  • Hengselretter av høy kvalitet
  • Laget av slitesterkt stål
  • Designet for å passe til symmetriske innvendige dørhengsler
  • Enkel å bruke for smidig justering av døren


Hengsler av høy kvalitet for alle formål
Stilige dør- og vindushåndtak, knotter og skuffehåndtak er vel og bra, men uten de grunnleggende funksjonelle produktene blir dører, vinduer, porter, skuffer og skodder ubrukelige. Habo snakker selvfølgelig om de produktene som ofte er usynlige, men som må være til stede i et funksjonelt hjem. Hengsler, for eksempel. Man vet ikke nøyaktig når hengslene ble tatt i bruk for første gang, men endringen åpnet for helt nye konstruksjoner med hensyn til styrke. Hos oss finner du et bredt utvalg av hengsler til ulike formål, både til utendørs og innendørs bruk. Alt fra det lille hengslet til esken til dør- og vindushengsler og krokhengsler som dekorerer porten din.
  • Bredt utvalg av hengsler for innendørs og utendørs bruk
  • Funksjonelle og holdbare konstruksjoner
  • Estetiske løsninger som utfyller innredningen i hjemmet ditt


Spesifikasjoner
  • Overflatebehandling: Sink


Vis mer
Varemerke Habo