Røykboks Premie Bluegaz

ART.NR: 687183558
Legg til en deilig røyksmak på grillen din med Bluegaz røykeboks! Denne røykeboksen er laget av rustfritt stål og har et perforert lokk som gjør det mulig for røyksirkulasjon i grillen. Den er enkel å bruke - bare plasser boksen på grillristen, legg i røykspon eller flis, tenn på bålet og vent til røyken begynner å spre seg (sørg for at brenselet er vått for optimal røykutvikling).
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Røykboks Premie Bluegaz

Legg til en deilig røyksmak på grillen din med Bluegaz røykeboks! Denne røykeboksen er laget av rustfritt stål og har et perforert lokk som gjør det mulig for røyksirkulasjon i grillen. Den er enkel å bruke - bare plasser boksen på grillristen, legg i røykspon eller flis, tenn på bålet og vent til røyken begynner å spre seg (sørg for at brenselet er vått for optimal røykutvikling). Deretter kan du legge maten på grillen, lukke lokket og la den koke etter eget ønske. Jo lengre tid, jo mer røyksmak får du.

I tillegg til å tilføre en deilig smak, lar røykboksen deg også kontrollere og regulere intensiteten av røyken sammenlignet med å bare plassere flisene direkte på kullene. Du kan også tilsette mer røykflis under matlagingen ettersom boksen er over grillristen. I tillegg er røykflis tilgjengelig i forskjellige smaker som hickory, eple og kirsebær, slik at du kan eksperimentere og finne din favorittsmak!

Spesifikasjoner
  • Tilfører en deilig røyksmak til grillrettene dine.
  • Perforert lokk
  • Egnet for både kull- og gassgriller
  • Materiale: Rustfritt stål
  • dimensjoner (L x B x H): 21 x 13 x 3,4 cm


Vis mer
Varemerke Bluegaz