Takmaling Helmat Hvit

ART.NR: 188052
Midun takmaling er en kvalitetstestet vannbåren, helmatt takmaling med høy dekkevne. Den er beregnet på maling av nye eller tidligere malte takflater innendørs.
Vis mer
st
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Takmaling Helmat Hvit

Midun Dekkmaling er en vannbasert, helmatt dekkmaling med stor dekningsevne. Den er beregnet for maling av nye eller tidligere malte takflater innendørs.

Takket være høyt pigmentinnhold og kvalitetsråvarer har malingen meget god dekningsevne og er vaskbar. Den er dessuten veldig enkel å male med.

Midun Dekkmaling egner seg imidlertid ikke til nye tretak, tak med limmaling eller sot- og nikotinskadde tak. Der anbefaler vi å male med Midun Kvist- og sperrgrunning.

Smarte malertipsForberedelser
Begynn alltid med å lese igjennom bruksanvisningen på malingsboksen, og husk på å være grundig helt fra starten. Godt verktøy og et godt forarbeid legger grunnlaget for et vellykket maleresultat.

Romtemperaturen er også viktig for sluttresultatet. Ikke mal hvis temperaturen er lavere enn 5 grader.

Husk på å dekke til gulv og møbler ordentlig før du setter i gang å male.

Maling

Innled malingen med å male rundt veggene med en smal pensel først.

Har du glatte tak skal du bruke rull med kort floss. På grove flater skal du ha rull med lengre flosslengde.

Når du maler tak som krever to strøk skal du alltid male i kryss. Det siste strøket skal alltid gjøres mot det vinduet som slipper inn mest lys.

Ved nymaling, ommaling eller tapetsering anbefaler vi at du begynner med å male taket. På den måten unngår du fargeflekker på veggene.

Etter malingen

Tørk av pensler og verktøy grundig før rengjøring med vann. Lukk boksen etter bruk.

Ta hensyn til naturen vår

Ikke tøm ut maling i avløpet. Grunnen er at dette kompliserer renseprosessen i renseanlegget. Lever inn maling som er blitt til overs, tomme bokser og løsningsmiddel til miljøstasjonen/gjenvinningen i kommunen hvor du bor.

Kvalitetstestet av Testfakta

Kommentar fra Testfakta: «God dekkevne og enkel å påføre. Godt sluttresultat med ensartet og jevn overflate.» Det stilles høye krav for Testfaktas kvalitetsmerking. Takmalingen gjennomgår et standardisert testopplegg som omfatter hovedmomentene dekkevne, brukervennlighet, sluttresultat og utslipp av flyktige organiske stoffer.

For å få en oppfatning om Miduns relative kvalitet og ytelse er produktet blitt testet og sammenlignet med en takmaling fra et markedsledende varemerke. Resultatet fra laboratorietesten viser at produktene er likeverdige.

>Les mer

Lykke til med malejobben din!
Vis mer
Informasjon om beskyttelse
EUH208
Inneholder isocyanater. Kan gi en allergisk reaksjon.
Varemerke Midun