Terrassevarmer deksel Kule Bluegaz

ART.NR: 687183551
Ta best mulig vare på terrassevarmeren din med dette praktiske dekselet! Med dette dekselet kan du forlenge levetiden til gassvarmeren din og holde den i topp stand i mange år fremover. Trekket er spesielt designet for Bluegaz Bullet terrassevarmer og er perfekt tilpasset for å gi omfattende beskyttelse mot regn, snø og støv.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Terrassevarmer deksel Kule Bluegaz

Ta best mulig vare på terrassevarmeren din med dette praktiske dekselet! Med dette dekselet kan du forlenge levetiden til gassvarmeren din og holde den i topp stand i mange år fremover. Trekket er spesielt designet for Bluegaz Bullet terrassevarmer og er perfekt tilpasset for å gi omfattende beskyttelse mot regn, snø og støv. I tillegg har det en praktisk glidelås som gjør det enkelt å sette på og ta av trekket.

Spesifikasjoner
  • Værbestandig: Dette dekselet er designet for å tåle ulike værforhold og beskytte terrassevarmeren mot regn, snø og støv.
  • Praktisk glidelås: Med den praktiske glidelåsen kan du enkelt åpne og lukke dekselet når du trenger å bruke eller beskytte LPG-varmeren.
  • Farge: Svart. Det svarte dekselet gir terrassevarmeren et stilig og elegant utseende.
  • Materiale: Laget av polyester og polyuretan, noe som gir en slitesterk og værbestandig konstruksjon for å sikre at varmeapparatet er ordentlig beskyttet.
  • Produktvekt: Kun 2,5 kg, noe som gjør det enkelt å håndtere og plassere dekselet på terrassevarmeren.
  • Rengjøring: Enkel rengjøring ved å tørke av dekselet med en fuktig klut, noe som gjør det praktisk å holde det rent og ryddig.


Med dette praktiske dekselet kan du trygt beskytte terrassevarmeren din og forlenge levetiden samtidig som du holder den i optimal stand for å nyte varme og koselige stunder på terrassen.

Vis mer
Varemerke Bluegaz