Elverktøy & Maskiner

Elverktøy & maskiner fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Det spiller ingen rolle om du skal i gang med et lite eller et stort prosjekt. Her hos oss finner du elverktøy til dem alle.

Maskiner for ethvert prosjekt

Bygge en grunnmur eller "spikre opp" en vegg? Har du det riktige utstyret er jobben enkel. Vi kan blant annet tilby deg blandemaskin som rommer mange liter. Den er enkel i bruk og kan brukes til å blande alle typer mørtel. Vi kan også tilby deg maskiner som slagbor, stikksag eller hva med en elektrisk skrutrekker? Ved hjelp av vårt store utvalg finner du utstyret du trenger til å klare ethvert prosjekt på egen hånd. Vi er behjelpelig med råd og tips, både for typer maskin og arbeidet du skal til med. Alle våre produkter har en utmerket kvalitet, samtidig som du vil finne flere av de kjente merkene hos oss.

Gjør jobben enkel

Vi leverer maskiner du trenger og det til en gunstig pris. Samtidig tilbyr vi det du trenger til. Det være seg sagblader eller sement-og-mørtel. De forskjellige maskinene fra oss har lang levetid og har et begrenset vedlikehold. Vedlikeholdet vil for det meste si å rengjøre utstyret etter bruk og lagre det forsvarlig. Enkelte av våre produkter kan trenge litt ekstra tilsyn, som å fylle på olje for smøring. Et eksempel her er elektrisk drevet motorsag. Den har en oljetank som automatisk smører kjedet. Det vil lønne seg å ha litt orden hvis du er eier av mye utstyr og verktøy. Ta derfor også en titt på vår smarte løsninger for garasjeoppbevaring.

Med maskiner og elverktøy fra Byggmax går jobben som en lek

Her hos oss er alle velkomne med både små og større spørsmål. Samtidig hjelper vi deg med å finne maskiner og annet du trenger. Gunstige priser får du også.

58 Produkter

 1. Kapp-/gjærsag Dewalt DW773
  216 mm, 1300W
  Kapp-/gjærsag Dewalt DW773
  Pris fra
  2399   kr /stk
 2. Betongblander Power Plus
  PowerPlus 1200 W
  Betongblander Power Plus
  Pris fra
  739   kr /stk
 3. DYKKERTPISTOL FATMAX
  20 V, 16G
  DYKKERTPISTOL FATMAX
  Pris fra
  1999   kr /stk
 4. Skrutrekker 18V 2X1,5Ah
  Black&Decker
  Skrutrekker 18V 2X1,5Ah
  Pris fra
  989   kr /stk
 5. Eksentersliper 18V Powerplus
  18V
  Eksentersliper 18V Powerplus
  Pris fra
  499   kr /stk
 6. Borhammer Dewalt 22mm 3-Läges
  D25133K-QS
  Borhammer Dewalt 22mm 3-Läges
  Pris fra
  1799   kr /stk
 7. Multiverktøy Dwe315-Qs Dewalt
  DWE315-QS
  Multiverktøy Dwe315-Qs Dewalt
  Pris fra
  1489   kr /stk

58 Produkter