Radiatorer og varmeovner

Radiatorer fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. En oljeradiator er en praktisk og energieffektiv måte å holde seg varm om vinteren på. Hos Byggmax har vi flere modeller som vil kunne dekke dine behov.

Vi har radiatorer til alle romstørrelser

Når det er kaldt ute er det godt å kunne holde seg varm innendørs. Oljefylte radiatorer fra Byggmax er gode valg når det kommer til oppvarming. Disse leveres med ferdigmonterte elementer og kan enkelt festes på veggen. Vi har mange modeller med forskjellige effekter å velge mellom. Hvor stor effekt du behøver kommer an på størrelsen på rommet. En enkel huskeregel er 60 W per kvadratmeter. I et rom på 10 kvadratmeter vil da en radiator på 600 W være godt nok. En varmevifte er også et bra alternativ. Varmevifter gir hurtig oppvarming og fordeler varmen godt. Hva slags type oppvarming du går for er opp til deg, strømutgiftene vil bli nokså like uansett.

Radiatorer fra Byggmax gir deg god varme

Våre radiatorer og varmevifter holder høy kvalitet og vil holde deg varm i mange år fremover. I tillegg er de vedlikeholdsfrie. Et smart tips for å redusere strømforbruket er å bruke en timer. Denne vil kunne slå på varmen en liten stund før du kommer hjem til et tomt hus. Videre senker den automatisk temperaturen om natten og kjører på full guffe igjen når du står opp om morgenen. Hvor godt isolert huset er vil også kunne ha stor innvirkning på strømregningen. Ta en titt på vårt store utvalg av fuktsperrer her hos Byggmax.

Det er enkelt å holde varmen med radiatorer fra Byggmax

Hos Byggmax får du radiatorer av høy kvalitet til gunstige priser. Alle er velkomne hos oss. Se vårt store utvalg og spør oss gjerne om tips og råd.

filter-white Filter

7 Resultater

Sorter etter