Skyvevinduer Vinter 3 deler Aluwhite

Finnes i flere varianter
ART.NR: 687173219
Aluwhite Vinter skyvevegg passer for deg som ønsker en vinterhage eller vinterhage som kan brukes året rundt som et ekstra oppvarmet rom.
Vis mer
Bredde:
Modell:
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Skyvevinduer Vinter 3 deler Aluwhite

Aluwhite Vinter skyvevegg passer for deg som ønsker en vinterhage eller vinterhage som kan brukes året rundt som et ekstra oppvarmet rom. Aluwhite Vinter skyvevegg er et svenskprodusert kvalitetsprodukt tilpasset det nordiske klimaet. 2-glass sikkerhetsisolasjonsglass med argongassfylling, det indre glasset er energiglass. Karmen er montert i ett stykke og har brutt kuldebro for best mulig tetthet og U-verdi. Dørene har også brutt kuldebro. Alle dørene har borrelås med innfelt smekklås på innsiden.

oppreist eller speilvendt
Aluwhite Winter, skyvevinduer bestilles og monteres med høyre side opp eller speilvendt. I et høyrevendt parti er ytterdøren plassert til høyre, sett fra utsiden. I et speilvendt parti er døren plassert til venstre, sett utenfra. Luken på det ytre sporet har et trekkhåndtak på innsiden. Døren på det indre sporet har en integrert snaplås på innsiden. I en bredere vinterhage der du har to seksjoner plassert ved siden av hverandre med en søyle mellom seksjonene, kan det være lurt å velge en høyrevendt og en speilvendt seksjon på hver side av midtsøylen, slik at ytterdørene møtes på samme spor ved stolpen i midten av rommet. Det kan også være lurt å tenke på hvordan du vil åpne sidepanelene, om de skal skyves til venstre eller høyre. Sett utenfra: - Hvis døren skal skyves til venstre = høyrehendt - Hvis døren skal skyves til høyre = speilvendt.

Aluwhite Winter er ikke egnet for montering på fasaden til et hus.
Bredde og høyde Aluwhite Winter er tilgjengelig i en rekke standardstørrelser. Størrelsen på partiene er tilpasset hullstørrelsen. Eksempel: Jeg har målt bredden på 2200 mm og høyden på 1300 mm mellom søylene/skinnene (hullstørrelsen) i vinterhagen min. Da skal partiet 2200 x 1300 mm bestilles: Listen er inkludert slik at partiet kan isoleres på best mulig måte.

Teknisk informasjon
Høyde: 1300 mm Bredde: Finnes i en rekke forskjellige bredder Glass: Sikkerhetsisolasjonsglass, D4-16, 2-glass med argongassfylling. U-verdi: 1,1 Sesong: Hele året. Farge: Hvit, RAL 9010-PS

Annet
Profilene er laget av sterk aluminium for best stabilitet og utseende. Kraftig aluminiumsskinne med en slitesterk aluminiumsskinne i gulvskinnen. Kaldbrolagte aluminiumsprofiler. Allround ramme for best mulig tetthet og U-verdi. Kroklås med innfelt snap-funksjon på innsiden. Børstelister rundt hver enhet. Innkapslet hjulhus med kulelagrede tandemhjul i rustfritt stål. Leveres i standard dimensjoner.

Andre opplysninger
Forberedelse for montering. Hulldimensjonen er den samme som de nøyaktige dimensjonene på partiet i bredde og høyde (stumpe mål). Tyngdepunktet er inkludert i disse dimensjonene. MERK! Driv/isolasjon og innvendig og utvendig foring er ikke inkludert! Les hele monteringsanvisningen før du starter monteringen.

Vis mer
Varemerke Aluwhite