Motorsag 40V Topphåndtak Greenworks

Finnes i flere utførelser
ART.NR: 687206550
Lav vekt, brukervennlighet og bekvemmelighet er egenskaper som kjennetegner Greenworks Top Handle Chainsaw. Den har en kraftig børsteløs motor, høy kjedehastighet og lav vibrasjon, noe som gir fleksibel håndtering.
Vis mer
Inventar:
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Motorsag 40V Topphåndtak Greenworks

Lav vekt, brukervennlighet og bekvemmelighet er egenskaper som kjennetegner Greenworks Top Handle Chainsaw. Den har en kraftig børsteløs motor, høy kjedehastighet og lav vibrasjon, noe som gir fleksibel håndtering. Hvis du må arbeide med én hånd, er dette verktøyet svært tilgivende. Takket være den gjennomtenkte og kompakte designen gir den maksimal kontroll og enestående utholdenhet. Dette verktøyet er fenomenalt til kapping av treverk, da det lar deg arbeide uten å forstyrre naboene.

Skal du kjøpe sag? Velg en batteridrevet modell!
Batteridrevne hageredskaper har blitt stadig mer populære de siste årene, og det er kanskje ikke så rart. Nå slipper både du og miljøet ubehagelige utslipp, samtidig som ørene dine (og naboens) kan høre den mye mer stillegående driften. Hos Greenworks finner du flere batteridrevne sager som du kan bruke til å rydde opp i hagen på mange forskjellige måter. Trim, sag, poler og klipp vegetasjonen i hagen din til perfeksjon!

Skal du kjøpe sag? Velg en batteridrevet modell!
Innkjørselen til huset er omgitt av flere poppeltrær. Hagen er på sin side prydet med flere vakre epletrær, og rundt huset er det flere store busker. Når det gjelder alléen, må grener og kvister klippes hvert år, og epletrærne må beskjæres regelmessig. For at hagen skal se perfekt ut, må også buskene klippes og trimmes. Alt dette og mye mer kan du løse ved å kjøpe en sag fra Greenworks! Her finner du både motorsager og grensager som passer til ulike oppgaver i hagen.

Batteridrevne sager for store og små oppgaver
En motorsag er uunnværlig i boden hvis du har en hage med mye vegetasjon. Med en motorsag fra Greenworks kan du kappe store grener som skygger for utsikten, felle trær som står i veien og selvfølgelig hugge ved til de koselige vinterkveldene foran peisen. Grensagene våre er på sin side perfekte for å få tilgang til grener eller kvister i høyden eller dypt inne i krattet. Beskjæringssagene våre har en eksemplarisk rekkevidde på hele 4 meter, så du slipper å bruke stige og å streve med å komme deg inn i sammenfiltrede busker. Både motorsager og grensakser har en kompakt og lett konstruksjon som gir deg mye større bevegelsesfrihet enn bensindrevne varianter.

Tips og triks: Fiks drømmehagen din ved å rydde riktig vegetasjon
Som med så mye annet, har alle ulike preferanser når det gjelder hageplanter og hvordan de skal stelles. Men det finnes noen grunnleggende tips som vi gjerne deler med deg! Har du en uoversiktlig og overgrodd hage? Da er det en god idé å åpne opp flere steder og skape åpninger. Rydd vekk busker og skap effektive åpninger og korridorer - åpne rett og slett opp rom i hagen der det er plass til barnas lek, koselig kaffe ved kafébordet eller avslapning i solstolene. Hvis hagen har et mørkt hjørne der familien sjelden oppholder seg, er det bare å tynne ut grener, kvister og busker slik at solstrålene får slippe til. Og ikke glem hekken rundt tomten! Ram inn hagen på en vakker måte og klipp hekken med en av Greenworks hekksakser.

Vis mer
Varemerke Greenworks