Korkgulv Rapid Corknatura 10,5 mm

ART.NR: 651331
Korkgulvet Rapid Els er et helt naturlig gulv med en overflate av korkfinér og stiv HDF-kjerne. Gulvet leveres med to ekstra integrerte korklag for best mulig komfort og lydabsorpsjon.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Korkgulv Rapid Corknatura 10,5 mm

Korkgulvet Rapid Els 10,5 mm er et naturtro gulv i klassisk korkdesign med ekstra integrerte korklag for best mulig komfort og førsteklasses følelse. Gulvet er et såkalt klikkgulv, men leveres helt uten avfasinger i kantene.

Korkgulvet Rapid Els er produsert i Portugal, hvor størstedelen av alle korkplantasjer i Europa ligger. Kork framstilles gjennom kontrollert håndhøvling av barken fra korkeiken. Når korkeiken har blitt 25 år gammel, kan barken skrelles av. Deretter kan barken fra samme korkeik fjernes ca. hvert niende år, uten at treet tar skade av det. Jo eldre treet er, desto finere og tettere blir korken. Korkeiken har en levetid på rundt 200 år. Det er korken fra yngre trær, dvs. under 50 år, som brukes til gulv og komposittmaterialer.

Kork er et unikt materiale som ikke bare er naturlig lyddempende og varmeisolerende, men også ekstremt slitesterkt og holdbart/bærekraftig. Dessuten vil du oppleve at det er mykt og behagelig å gå på et gulv med integrert korklag. Kork er økologisk og 100 % resirkulerbar.

Garanti

Gulvet leveres med 15 års garanti forutsatt at det legges på riktig måte, i tråd med monteringsanvisningene. Garantiperioden gjelder ved legging i private hjem, altså ikke i offentlige miljøer, der tilsvarende garantiperiode er 5 år. Korkgulvet Rapid Els er belagt med slitasjeklasse 33, som betyr at gulvet tåler både travle hjemmemiljøer og høytrafikkerte offentlige miljøer, som kontorer og små butikker.

Det kan legges gulvvarme under korkvinylgulvet, men da må det legges aldersbestandig plast eller byggfolie som kompletterende gulvunderlag.
Vis mer
Varemerke Cortex
Leverandørens artikkelnummer 80001134